lördag 19 juni 2010

Heja, heja, heja!!!


Nova på Snapphanefejden 2009.

Måste heja på Vildas agilityinstruktörer Linda och Magnus Andkvist som är kvar i matchen på Agility SM! Linda och Nova ligger på 26:e plats med 0 fel, 5,33 sekunder från ledartiden. I morgon är det agilityklass och då gäller det!!!

Deras lag "Dårpippiland" ligger på 6:e plats efter dagens lopp. 10 lag diskades och lika här, i morgon är det agilityklass som gäller!!!

Här finns resultat från Agility-SM!!!

Jägarfru
Ja, i onsdags klarade Husse skytteprovet för kula och kan nu titulera sig "Jägare"! Det gör mig till "Jägarfru":) Själv så har jag skytteprov för kula kvar och det tänkte jag försöka göra under sommaren.

Viltspårkurs
I torsdags var vi på sista tillfället i Viltspårkursen i Blekinge. Skönt att inte behöva köra, men tråkigt att kursen är slut. Nitro spårade på som en spårhund ska göra. Spåret var lagt som ett anlagsprov och ingen hjälp från spårläggaren gavs. Nitro spårade bland annat över ett nyslaget fält... Svårt, men han löste det!!! Nu väntar vi bara på att bli kallade till officiellt anlagsprov!!!



6 år i huset
I går var det 6 år sedan vi flyttade in i vårt hus. Vilken glädje att flytta sitt alldeles egna hus (banken ägde det egentligen, men ändå:)

Ny tvättmaskin och torktrumlare
Idag fick vi en ny tvättmaskin och en torktrumlare! De är nya för oss, men bättre begagnade från Husses föräldrar. Vår tvättmaskin har sett sina bättre dagar för länge sedan och just nu fungerade bara ett tvättprogram med viss övertalan! Ska bli skönt att kunna lita på tvättmaskinen igen! Torktrumlaren vi fick, få stå till sig, tills den vi har ger upp!

De vi har var inte nya när vi flyttade in för 6 år sedan och vi har slitit på dem en hel del... Jag har plockat ut en del spik från luddfiltret (eller spik och hundhårsfiltret, som det borde heta ho oss:) Så de har nog tjänat sin tid! Första maskinen tvätt jobbar för fullt ute i garaget!

I morgon är det inget bokat, konstigt, men jag tror att jag kan få dagen att gå ändå:)

Inga kommentarer: