lördag 8 maj 2010

Agilitytävling i Lund

Var på tävling i Lund idag. Regnet höll sig borta trots dystra väderleksrapporter!

Agilityklass 2
Var dagens första klass och Vild startade som hund 2. Hon var seg ända fram till den långa gula tunneln, sen hittade hon farten! Klantig handlig av mig och så missade hon ett hopphinder, jag körde på och då missade hon platten... Tog om den och var diskade... Men fin fina kontaktfält har hon!


Filmade gjorde Lena med Shippe - Tack!


Hoppklass 1
Dagens sista klass och vilda hade startnummer 22 av ca 70 starter. Vilda gör ett kanonfint lopp, tyvärr gjorde en hel del hundar det... Så vi kom på 13:e plats och det delades ut 11 pinnar... Vi hade 4 sekunder till godo på tiden!!! Surt, men bra lopp!

Filmade gjorde Lena med Shippe - Tack!


Nitro
Fortsatte med sitt-kvar träning på agilitytävlingen idag. Gick fin fint! Kastade en massa dummys och Nitro fick sitta kvar! Ett par markeringar och ett par linjetag blev det också!

Nitro fick även massage. Ett företag var på plats och tog 100:- för en "prova på" masage. Det var ont om kunder så Nitro fick en rejäl genomgång på ca 45 minuter. Fokus la hon fram eftersom han kompenserar för sitt opererade bakben. Hon tyckte att han var fin i kroppen och inte så mycket spänningar - Skönt!

Nu hänger alla saker på tork i vardagsrummet och i morgon bär det av till Höör. Vilda har banvandring kl 07.30!!! Vill vara på plats 30 minuter före = 07.00, så det blir till att köra kl 06.15!!! Och då måste jag gå upp kl 05.45 - Helt galet!

Natti!

2 kommentarer:

Annsofi sa...

Lycka till idag och tack för alla bra tips igår!

Malin sa...

Vilket snyggt hopplopp - synd att ni snuvades på konfekten (pinnen). Men det tar ni igen nästa gång. :)

Vi ses!