söndag 27 september 2009

Vi klarade lördagen!

Godmorgon!

Vi klarade lördagen utan veterinärbesök! Vi var dock nära ett besök på riktiga akuten... Det var Husse som kom för nära en ros med ögat när vi skruvade på trädäcket. Men det var bara ett blad som irriterade, inte en tagg som stack honom, så det blev bra efter lite ögonskölj och vila.

Trädäck
Lillebror var här även idag och hjäpte oss med trädäcket. Vi har dragit alla slangar till el och till vattenpåfyllning. Sen började det roliga med att lägga brädorna på plats. Det tar tid, men bra blir det! Vi fick lagt ca 1/3 igår och hoppas hinna med resten idag.

Hundarna
Nitro hostade igår ett fåtal gånger och idag har han hostat en gång hittills, så det är påväg bort! Orkan och Vilda har inte hostat hittills och vi hoppas att det förblir så.

Nitros hälta är bättre, men inte helt bra. Men han få vila, så ger det sig säkert.

Vildas sår på benet läker jättebra och hon kan vara utan tratt om hon är under uppsikt.

Orkan har fläskläpp... Jodå, han hoppade upp på regelverket till trädäcket när vi fick besök... Det var ju snabbaste vägen till att bli kelad... Men alla tänderna är kvar... Underbar dåre han är!

Nu är det frukost och sen ska det skruvas!

1 kommentar:

Malin sa...

Vakande natten mellan fredag och lördag av en hostande hund.. Suck tänkte jag. Men det har inte blivit mer och jag hoppas verkligen att det förblir så.
Härligt att det går framåt med trädäcket.