måndag 14 september 2009

A1 och dagvatten

Vilken helg det har varit! Fredag till söndag har jag och Carola varit på A1 (Agilityinstruktörsutbildning) i Ystad. Vi hittade dit i både i lördags (vi missade dock en avfart på motorvägen för att vi pratade...) och i söndags:).

Det har varit ett för mig nytt tänk med lite hinderträning i nybörjarkurser och mycket förberedande övningar. Mycket detaljer och så. Det är spännande och intressant, men frågan är om det fungerar för alla kursdeltagare?

Vi har kört egna hundar också. Vilda var sjövild och ville visa att hon också kan, inte bara valpen! Kul. Jag hoppas att det kan hålla i sig!


Dagvatten
Husse har under helgen tillsammans med en kompis (TACK Peter!) grävt till nya rör till dagvattnet och lagt alla rören och så grävt igen. Det blev jättebra!






Måndag
Idag har vi pysslat hemma på förmiddagen och för en gångs skull fått gjort en del! Sen begav vi oss till Vulken och träffade en "räddnings" kompis. Vi tränade markeringar med hennes hund och miljö med Nitro. Han är en naturbegåvning! Tack Jenny för att du fotograferade!





När Husse kom hem får jobb så åkte vi till ett par hundvänner och grävde upp fyra rhododendron som de inte ville ha kvar. Vi planterade dem vid vår västra gavel, där vi grävt för dagvattnet. Kommer att bli fin fint. Nu ska det "bara" dit markduk och massor med täckbark!

Nitro fick en "döing" idag. Den gillades skarpt! Bild kommer, men det är en mjuk kanin utan stoppning, med pip i nos och svans!

Natti!

1 kommentar:

Annsofi sa...

Hallå! Visst var det en rolig helg?! Otroligt inspirerande men jösses vad trött jag var igår. :-) Ska bli kul att ses igen vid nästa tillfälle! Lycka till med den lille valpen, är jätteimpad av hur lugn och duktig han har varit hela helgen.