torsdag 24 september 2009

Helg igen!

Hur fort går veckorna egentligen???
Har nu jobbat i nästan en vecka efter semestern. Har gått superfort!

Nitros hosta
Vi var hos veterinären idag för att kolla så att Nitros hosta inte gått ner i lungorna. Han har hostat mer, men med mindre anfall igår och idag. Veterinären blev så klart störtkär i honom! Hans lungor lät inte hundra, så hon ville ta en röntgenbild. Där hittade de ingen lunginflammation, men luft på lungan. Det är luft på fel ställe pga att han har hostat som en tok. Så det blev antibiotika och återbesök med ny röntgen om 10 dagar.

Vildas ben
Har bytt bandage varje dag och det ser fint ut. Hon ligger blickstill hela natten när hon har tratt på. I natt på min kudde. Styr mina hundar mitt liv? Svar: JA:)

Klubben
Var igår på distriktsmöte. Vi satte oss i bilen i Revinge för hemfärd 22:20! Det blev sent med andra ord! I kväll blir det ev en tur till klubben för att äta våfflor och kolla produkterna från en sponsor som kommer. Hundarna få så klart vara hemma.

Helg = Trädäck!
I morgon fredag kommer lillebror och hjälper oss skruva trall till trädäcket. Jag längtar efter mindre sand i huset och att kunna kissa Nitro utan att hoppa över hinderbanan som vi har idag. Och så klart att kunna sitta och njuta på trädäcket!

Inga kommentarer: