onsdag 5 augusti 2009

Vatten i köket!!!

Idag kom kommunen kl 07.15 och stängde av vårt vatten ute i gatan. Vi kan inte stänga av det inne i huset för ventilerna är gamla och inte samarbetsvilliga. Husse har bytt så att nu kan vi stänga av vattnet när vi vill i huset! Han har även kopplat in vattnet till köket, så vi kan, och har:) kört vår nya fina diskmaskin!!! Även blandaren till vasken är på plats och det rinner vatten ur den!!!

Jag har packat upp de sista lådorna och flyttat nästan allt från "Mellanköket" till det nya. Nu återstår bara elen för att vi ska kunna koppla in kyl och frys och laga mat och njuta i det nya köket! Har vi tur så kommer elektrikern också denna veckan!!!

Fasaden
Våra fasadrenoverare har inte behövt vatten på flera dagar, men idag så behövde de det såklart... Men grannen ryckte ut och lånade oss vatten... 

De har sprutat färg på garaget och det blev lika fint som huset. De har även sprutat grov mörkgrå färg på sockeln på huset och målat sockeln på garaget. Så nu börjar vi kunna se hur det kommer att bli när det är klart! De har varit här i 6 veckor nu. Hundarna har slutat att säga voff när de kommer på morgonen... Då här man nästan till inventarierna, eller? De tror att de hinner klart denna veckan.

Svamp
Vi var i skogen i kväll och plockade kantareller. Någon hade varit där innan oss, men vi hittade ändå en hel del!

Nu väntar korgen!

1 kommentar:

Petra sa...

var hittar du alla kantareller? Är det träning ikväll? hälsningar Petra