torsdag 30 juli 2009

En dag i stan...

Vi tog sovmorgon idag. Skönt! Sen bar det av till IKEA för att handla till köket. På listan stod det massor med saker bla. fler handtag till våra köksskåp, skyddssplast/anti-kas-plast till köksskåpen, taklampor till köket, sopsortering till vaskskåpet, krokar till diskhandukarna osv... Vi fick med oss nästan allt! Men den som ritat backarna till sopsorteringen kan inte ha tänkt till... De var precis så stora att hur man än vände och vred på dem så gick det nästan, men bara nästan, i en till i lådan...

Vidare till LampExpenten på Väla Norra. Här hittade vi en superfin lampa som vi kanske kommer att köpa till att ha ovanför diskbänken. Ska bara kolla på nätet om det finns billigare först.

Vidare till Ballingslövsbutiken på Väla Norra och där frågade vi vad det skulle kosta med en enhet i kökslådan som man kan ha metallfolie och gladpack i med rivkant. Gissa vad den kostade!!!! 1300:-!!!!!! Nej tack sa vi och frågade på sopsorteringslådor istället. Dessa var betydligt mer rimliga i pris, men kostade ändå tre gånger så mycket som IKEA´s... Vi bestämde oss för att avvakta.

Vidare till Claes Ohlsson på Väla. Husse köpte elsaker och jag han med hundbutik, Bosson, Bolagret och Tasty House. Hittade ingen matskål till Svartfot i vitt och grönt, men naturgodis till oss, det hittade jag!

Sen till Burger King för att äta. Men där var stängt pga allt regn, så kom vattnet baklänges i alla brunnar... Vidare till Max på Väla Volym och gissa om där var kö... Men till sist så fick vi mat.

Sen hem och hämtade Vilda hos mina föräldrar. Vi berättade om skillnaden i pris på sopsorteringsspannarna och då säger pappa att han har nog på vinden! Och det hade han! Dessutom passade de bättre än både IKEA och Ballingslöv tillsammans! Priset var också helt klart bäst:)

Väl hemma igen så hade fasadkillarna plockat ner byggställningen på baksidan och på östergaveln. Skönt att kunna ha öppet ut i trädgården igen. Det tycket både vi och hundarna. 

Husse har fräst bort lite av väggarna i skåpen vid spisen så att vi får plats med spis- och gashällen. Det bygger ju 90 cm i bredd och inte 60 cm som normalt... När det var klart så la vi i  hällarna och det blev superfint!

Färgen på köket är Lindblomsgrönt eller pärlgrönt om det finns. Titta på det vita kaklet och på den vita inredningen i kylen och frysen, så syns det gröna bättre på bild!

Tränat på klubben
Ikväll så var jag på klubben och tränade. Fokuserade på slalom och på starter med fart fast att Vilda startar själv och jag stod en bit bort. Sen fortsatte jag med att träna på snabbare klätterhinder fast med fina kontaktfält!

Nu väntar korgen!

Inga kommentarer: