fredag 1 maj 2009

Köket tar form





I dag kom alla skåp på plats, passbitarna är tillkapade. Så i nästa vecka skickas alla luckor och passbitar på lackering i lindblomsgrönt. 

Nästa steg är att fixa golvsocklarna, bygga för ovanför överskåpen så att man slipper damma, och sätta dit tapet och stuckatur. Sen är det skruva lådor (massor:), dra klart elen, kapa och måla golv-, dörr- och fönsterlister, installera vitvaror och kakla kvar. Jag missade säkert något:)

Det är så underbart att se hur det kommer bli och att nosa på slutet av köksrenoveringen. På onsdag kommer bänkskivorna med vasken underlimmad. Nu faller bitarna på plats!

Tävling i dagarna två
I morgon är det Halmstads dubbla aglitytävling som gäller. Det innebär för oss  4 lopp med ca 90 starter i varje! Ska bli kul och spännande. Får se om Vilda har fart:) Ni få se filmerna i morgon kväll!

På söndag är det en liten nätt tävling i Karlshamn med ca 30 starter i large hopp 1 och agility 1.

Liten svartfot
Som de flesta känner till vill vi utöka flocken med  en labbe flicka. Om allt går som planerat så flyttar "Mingla" in till oss i augsti/september. Uppfödaren, Bergsandens kennel, har två tikar på parning, så man kan väl säga att vår valp är på tillverkning:) Jag har fått semester beviljad i september och valpens blivande "mormor" har antagit uppgiften som dagmatte. Allt börjar falla på plats med andra ord!

Natti!

1 kommentar:

Anonym sa...

Köket blir jättefint!
Och mormor längtar, det gör Kompis också