söndag 10 maj 2009

Agilitytävling i Höör

Idag var vi och tävlade på Höörs BK. Det var en välorganiserad och trevlig tävling.



Agilityklass 1
Det var en lite klurig bana men spännande. Jag fick för mig att ta hindrena i fel ordning och kom på det just innan Vilda gjorde det. Vände mig och missade ett hinder. Vi diskade oss så klart, men vi fortsatte och Vilda sprang som tusan! Hon missade kontaktfältet på nedfarten på A:et. Det har nog aldrig hänt tidigare! Kul med fart!



Hoppklass 1
Vi gick banan i 8 minuter. Banan var JÄTTE svår i starten, sen såg den normal ut. Men det är ju bara till att gilla läget och träna mer till nästa tävling. Hund nummer 1 startade och fick en konstig vägran i det svåra i början. När hon gått i mål ser domaren att en sifferskylt är fel och den rättas till, så det svåra försvinner, och sen får vi en ny banvandring. Hund nummer ett får ett omlopp och startar då sist.

Vilda är på G. Jag "håller inte i henne" i högerslalom och får skylla mig själv för det felet. Vid däcket händer något, vet inte vad, kanske att det var i en svag nedförbacke, men en vägran blev det där och sen rev vi sista hindret.
Tiden blev 49,79 (referenstid 36) våra 15 fel + 13,79 tidsfel = 28,79 fel.



Öppenklass Hopp
Vilda var slut i huvudet som ni ser... Men slalom satt i alla fall!

GRATTIS till alla som fick pinnar och placeringar idag!

Nästa helg är agilityfri. Vi ska till Göteborg och heja på Husse som ska springa Göteborgsvarvet, en halvmara på 2,1 mil! Vi var anmälda till en agilitytävling i Kungälv, men agilityn startar på morgonen och Husse på eftermiddagen, så det fungerar inte med samåkning och så, så vi har av anmält oss.

Hundarna ska vara hos mamma och pappa lördag-söndag.

Nästa vecka
Måndag styrelsemöte
Tisdag kök
Onsdag agilitykurs
Torsdag klubben
Fredag kök + mormor
Lördag Göteborgsvarvet
Söndag Lisseberg?

Nu ska jag klippa gräset!

1 kommentar:

Agility Rambo sa...

Jättefin slalom när ni väl satte den, var med på tävlingen i karlshamn och såg er då. Tävlade själv också :)