torsdag 7 januari 2010

Jul och nyår är förbi...

Bilden är inte fejkad!
Alla tre kan ligga i soffan om Vilda går upp sist:)

... och tusan så fort det gick! Vi har varit ledig en hel del och tagit det ganska lugnt även om vi hunnit med en hel del. Idag är det torsdag och imorgon är det fredag och helg igen! Fler korta veckor tack!

Nitro
Husse spårade för första gången i sitt liv med Nitro. Jag hade lagt ett lite klurigt spår och det var helt underbart att se och höra dem spåra. Det var inte Mats som led av dålig kondis som lät, utan det var Nitro som grymtar i spåret - Ursött enligt mig!

Vi har hunnit med två besök på Djursjukhuset och gått på löpband i vatten. Det går bra och han gör framsteg. När vi började så skiljde det 3 cm på omfånget på hans lårmuskler, det är ganska mycket... Vi ska på återbesök hos veterinären på fredag i nästa vecka, det är då 7 veckor sen operationen.

Nya vrålåket
Fungerar igen. Det var ett standardfel - en tändspole - som gett upp. Kostade 400:- att åtgärda. Vi har köpt en dubbelbur med mellanvägg till bilen. Skönt att ha fixat det! Husse säger att jag är en skitgris, så det är beställt mattor i plast till golven, så att det går att hålla rent:)

Jakt
Husse har suttit på pass på vildsvin en kväll och såg då en räv som skällde ut dem! Han har även varit med på vildsvinsjakt med ställande hund. De träffade då på vildsvin, men alla finns kvar i skogen... Vi var båda i tisdags med på jakt. Lovligt för dagen var rådjur, vildsvin, hare och räv. Vi började kl 9 och kl 15 sköts två rådjur av samma skytt inom loppet av en minut. Spännande var det hela dagen i skogen och vi fick se duktiga hundar jobba. Vi hade superfint väder och det snöade stora delar av tiden. Kallt värre men så mysigt!

Källaren
Trappan är på plats och golvet är klart. Lita fix kvar med bättringsmålning där vi kladdat när vi la klinkergolvet är kvar på väggarna. Sen ska det dit tak och så inredas och pysslas till. Husse ska koppla in värmegolvet som nästa steg.

Garaget
Igår tog vi tag i ett av garagerummen och röjde rejält. Det blev nästan tomt och det som är kvar är i fin fin ordning! På lördag bär det av till återvinningen flera varv... Sen ska Husses vita Transporter in för lagning. Nitro hjälpte till med städningen. Han var grå av allt damm:)

Jag var på klubben ikväll och planerade kursen som börjar i nästa vecka, ska bli riktigt roligt!

Natti!

PS: Min Mac lever och jag ska hämta den i Helsingborg - Längtar!

Inga kommentarer: