onsdag 17 juni 2009

Valpkurs och mer betong...

I måndags startade jag en valpkurs på klubben. Det är alltid lika kul att få vara med från starten och hjälpa ägarna att forma sina vovvar.

Under tiden så tog Husse upp ölandssten och hackade bort trappan till köket och den ena muren som håller sanden på uteplatsen på plats. Det blir såååå mycket betongbitar av det... Så igår lastade så mycket betong som det gick i Husses bil. Länge leve återvinningen kan man säga. Det blir ett eller två lass med bil och släp idag!

Igår var det Åbymarknad och mamma och jag gick en sväng. Det var mindre knallar än vanligt, men samma utbud ändå och ni förstår vad jag menar:) Lite marknadsgodis vara allt som fick följa med hem.

Idag ska Orkan till veterinären igen. Jag tycket inte att han har svarat på medicinen som han nu ätit i 14 dagar. Så han ska vara utan i tre dagar, sen ska vi till veterinären idag onsdag. De ville ta blodprover och kolla honom mer noggrant. I lördags var han jätte seg. Svansen hängde och han bara sov. Igår så var det full fart, hopp och bus... Svårt att få koll på hur han mår egentligen...

Inga kommentarer: