tisdag 9 juni 2009

BUG RUN 2009 - VILKEN HELG!!!

Varje år i 10 års tid har Husse åkt till Mantorppark, vid Motala, och tittat på bilar i alla de sorter av märket VW. Jag har varit med flera år och förutom 2004 har det varit solsken. Både SMHI och DMI spådde dåligt väder i år. Jag packade kängor, regnkläder, raggsockar och underställ samt bikini, solkräm och sandaler! Det gäller att vara beredd på allt. För att ställa in är INTE ett alternativ!

I år skulle vi köra med Husses nya ”fina” transporter. Han har kört med den till jobbet (i Klippan) i ca en vecka utan problem, så det skulle nog fungera att åka ända till Mantorp med!

Men när vi skulle hämta vitvaror i Malmö i onsdags, så ljöd summern att vi inte hade något oljetryck. Vi fick vända hem innan vi passerat väg 21! Och byta bil..
Husse bytte alla slangar på torsdagskvällen och när vi provkörde vid midnatt så kom vi till LK macken (ca 150 meter) sen ljöd summern igen…
Husse gick upp med tuppen på fredagen (avresedagen) och började byta givare. Klockan 10.30 ringer Husse mig på jobb och berättar att nu kan vi åka, för nu fungerar bilen!!!

Vid lunch begav vi oss mot Mantorp. 10 personer och 5 bilar. Regnet öste ner. Strax före Markaryd började den ena bussen strula. Det bestämdes att det fick bära eller brista och vi fortsatte. Det brast kan man säga i höjd med Markaryd. Bussen gav upp och vi bestämde att den fick stanna där… Så vi fick lasta ut allt och börja stuva om så att alla saker som fans i bussen skulle få plats i de andra bilarna. Tack och lov så höll de andra bilarna hela vägen upp!

På plats var vår förpatrull som åkt upp redan på torsdagen för att vi skulle få vår vanliga campingplats. Regnet var bortblåst! Vi byggde lägret på rekordtid med mattält, sovtält, partytält, soffa, soffbord, ”äkta” matta, sofflampa med fransar och H4-lampa och så allt annat! Festen kan börja!

Och det gjorde den. Vi har haft en helt underbar helg med endast party och bilar på schemat. Regnat gjorde det endast ett par skurar på lördagen, annars var det svalt med sol. Nätterna var inte varma, men det var ju bara två nätter och vi gick och la oss sent, så de var inte så långaJ

Vi kom hem med alla 4 bilar sent igår. Ser redan nu fram emot BUG RUN 2010!

Bilderna är censurerade och förblir i min dator:)

Tack Mormor, Mamma och Pappa som passade vovvarna i helgen!

Uppdatering om renoveringen kommer och den är värd att vänta på:)

2 kommentarer:

Livet i Fastarp sa...

Haha.. Bilderna är censurerade och förblir i din dator - jag vill nog inte ens se då. ;) Låter som ni har haft en toppenhelg. Vi ses!

Jenny sa...

Jag vill se!! Jag har aldrig sett ett partytält med äkta matta och franslampa. VISA, VISA, VISA!!!