lördag 11 april 2009

Tävling och tapetsering


Igår var det tävlingen Gåsahoppet i Skurups idrottshall Nils Holgerssonhallen. Det speciella med hallen är att det finns en fotbollsplan med 3:e generationens konstgräs. Vad är då det? Jo, det är en konstgräsmatta, ca 5 cm tjock med gröna smala grässtrån i plast fyllt med gummiströssel. Det var helt underbart att springa på!

Men 1123 starter totalt i alla klasser och en läktare... Det säger ju sig själv att det blir trångt. Vilda skötte sig, men både vi och hundarna blev rejält trötta.

Agility 1
Dagens första lopp. Vilda var på G. Taggad som tusan. Men stöket i hallen gjorde henne ofokuserad. Inga hinderfel, men ett par vägran och sen en disk för vi tog inte om ett hinder som hon sprungit förbi. Vilda hoppade över en mur för första gången och det gick fin fint!


Fotograf: Carola Olsson

Hopp Öppen
Banan i en öppenklass ska vara som en klass 2 bana i svårighetsgrad. Den här var riktigt svår för mig och Vilda. Men vi provade. Det blev lite knas och vi körde ej klart banan. Men Vilda hoppade en Oxer, för första gången, ett duppelhopp. Det skötte hon galant!


Fotograf: Carola Olsson

Tapetsera
När jag  kom hem från tävlingen kl 20.00 så åt jag, sen började vi tapetsera köket. Vi var klara 00.53. Galen? Japp:)


1 kommentar:

Livet i Fastarp sa...

Vad fint det blev i köket.
Kul att få se filmer från tävlingen. :)