måndag 20 april 2009

Söktävling och köket börjar ta form

Husse med den "lilla" borrmaskinen

Söndag
I går söndag var det söktävling på klubben. Vilda var vallhund i hennes rätta bemärkelse och hjälpte oss att valla rutan kl 07.30. Tidigt som tusan en söndag, men var gör man inte. Tävlingen fungerade bra och många kom med till klubben och lydnaden.

Under tiden så skruvade väldens bästa lillebror och husse ihop de sista skåpen till köket.

Sen bar det av hem för att fortsätta med köket. Husse målade fönsterkarmen igen p.g.a. rinningar i färgen. Vi fäste alla bänk- och högskåpen i väggarna på ena sidan. Diskmaskinen är på sin rätta plats, dock ej inkopplad än. Det ser ut att bli lika fint i verkligheten som på ritningarna.

Måndag
I dag efter jobb så handlade jag ett par linnen i vår/sommarfärger och en topp/skjorta i Klippan. Skönt med butik nära. Husse beställde fin fina täckskivor som ser ut som pärlspont. Sen bjöd mamma på kålpuddning, det var mums!

Hemma så borrade vi hål till värmeflyttaren mellan vardagsrum och köket. Det dammade som vanligt.... Jag hatar att ta hand om allt damm... Sen skulle vi fästa skåpen på den långa högerväggen, men de tilltänkta skruven var för korta... Husse får handla nya imorgon.

På onsdag kommer vitrinskåpen från Ballingslöv och sen kan vi sätta alla överskåpen. Sen är det kakel på väggarna som gäller!

Bänkskivan kommer den 6 maj.

Kanske, kanske är köket klart till den 31 maj så vi har 1-årig bröllopsdag!

Natti!

2 kommentarer:

Livet i Fastarp sa...

Spännande, vi håller tummarna för att köket står klart till er brölloppsdag. :)

Cecilia Andréll sa...

Jisses - den borren går inte av för hackor!!! Mats ser mäkta stolt ut! Undras tro om vårt lilla hus hade stått kvar om vi använt den ;-)

Bröllopsdag 31 maj ... Ja oj vad tiden går fort, det var ju som i går jag "övade" mina toastmadame uppgifter.