söndag 12 april 2009

Påskmiddag och köksgolv

Igår lördag började med att reka inför kursen "Leta för aktivering" som är på måndag. Därefter var det slipning och målning av fönsterkarmen i köket. Sen provade vi att lägga ut ett par plattor av golvet för att se hur det blev.  Ett par plattor blev fler och snart var hela golvet provlagt och vi fick till det riktigt fint. Men så fort tiden gick! Klocka blev 12.24 och vi skulle bli hämtad e av mina föräldrar kl 12.45!!! Panik! In i duschen och skynda sig!!! Då hör vi en smäll följt av ett kras. Vad var det??? ut ut duschen och kolla, jo fönstret som var nymålat hade blåst upp och gått i tusen bitar. Så fick vi fixa det också. Mamma och pappa var 10 minuter sena, så vi var klara i tid.

Vi åkte till min faster i Malmö på påsklunch. Massor med god mat och gott sällskap. De bor i västra hamnen i kvarteret "Fören". De har havsutsikt på sin ca 15 meter låna balkong i norr. Och sen har de ytterligare en balkon i söder som är ca 10 meter. Underbar lägenhet med andra ord!

Vi var hemma igen till Robinson och sen slocknade vi.

Söndag
Idag har vi lagt halva marmorgolvet i köket. Det blir supersnyggt!

Provlagt igår

Provlagt igår!

Husse lägger platta 2!

Högarna som väntar på att bli lagda!

Idag han vi 5 rader av 9.

Husse är ute på dåligheter ikväll så jag och vovvarna tränar nog agility en sväng. Sen är det horisontalläge i soffan som gäller.

I morgon är det "Leta för aktivering" och så ska vi lägga resten av golvet i köket.

1 kommentar:

Livet i Fastarp sa...

Vad snyggt det blev/blir! :)