söndag 5 april 2009

Bio och putsade väggar

Husse putsar!

Vi åt ute igår på Thai Corner i Helsingborg. Maten var toppengod. Sen begav vi oss vidare till Filmstaden för att se Marley och jag. Både Husse och jag läste boken i caribien förra sommaren. Så självklart skulle vi se filmen nu när den kom på bio. Och om jag skrattade och grät till boken, så gjorde jag det minst lika mycket till filmen. Var den sevärd? JA! För oss alla hundälskare ett måste. Men man behöver näsdukar:)

I natt när vi kom hem lite innan 12.00 så spacklade Husse taket för första gången sen vi slipat ner det igen. Lika bra att ha torktiden på natten! Sen skulle vi se Robinson, men jag sov som en stock.

Idag på morgonen så slipade Husse och spacklade gång två i taket. Så nu återstår bara en slipning till, sen kan vi måla taket igen.

Därefter putsade vi i alla hål i vägarna där det gamla kaklet satt samt där vi dragit nya elrör. Lite pill, men bra blev det.

Till lunch blev det makaroner och köttbullar. Tack Monica för att vi får låna elplattorna!

Mamma bjöd på middag i kväll. Kyckling med sås och potatis. Vi fick till och med med oss matlådor till jobbet. Tack!

När vi kom därifrån så målade vi taket igen, dr det spruckit och vi har spacklat om... Det ser ut att bli bra nu, håller tummarna!

Nästa vecka - Påskvecka - Fulltecknad!
Måndag - Styrelsemöte
Tisdag - Kök
Onsdag - Leta för aktivering - klubben
Torsdag (Skärtorsdag) - Möte på klubben inför söktävlingen
Fredag (Långfredag) - Tävla i Skurup/Oxie
Lördag - Kök/Påsklunch hos faster i Malmö
Söndag - Kök
Måndag - Leta för aktivering - skogen

Natti!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, i den nybyggda lägenheten vi bodde i innan sprack oxå taket. Dom hade satt några remsor över skarvarna och det höll inte. Men ingen gjorde vid det.
Hoppas ert håller nu.

Petra sa...

Hejsan

Blir det någon agilityträning i morgon? /petra