måndag 27 september 2010

Full fart hela helgen!

Fredag
Efter jobb bar det av till Helsingborg för att fira en kompis som fyllde år. God mat och MYCKET mat blev det på den Mongoliska buffén... Somnade gott efter en trevlig kväll!

Lördag
Lillebror och Elin kom hem till oss kl 09.00 och vi åkte och hämtade mamma och pappa. Vi skulle fira pappa lite försenat med en tur till Autoseum i Simrishamn följt av lunch på Ingelstad kalkon och därefter kaffe och kaka hemma hos oss. Dagen var mycket trevlig och något liknande kommer säkert att göras om nästa år!

Sent på eftermiddagen åkte vi till skogen och spårade med Nitro. Medan spåret låg till sig plockade vi ett par liter kantareller! Stora fin svampar hittade vi! Vilda och Nitro rejsade runt oss i skogen. Nitro jagade Vilda och de hade superkul! Därefter var det dags för Nitros personspår. Vi har inte spårat på länge så jag hade inga höga förhoppningar. Men Nitro han kan han! Han satte ner nosen och gick iväg. Hittade alla 8 föremål och var i spåret hela tiden. Vilken kille jag har!!! Längtar faktiskt till nästa år då vi ska ut och prova våra vingar på riktigt i appell- och lägreklass!

På kvällen jobbade jag en hel del framför datorn...

Söndag

Klubben MH stor på schemat för dagen. Kl 07.00 samlades vi - på tok för tidigt enligt min smak:). Men trevliga funktionärer och trevlig hundar gjorde att dagen gick snabbt och lätt! Hem och byta om och sen iväg på middag hos ett par vänner. Sen direkt vidare till buggkursen. Full fart gäller:)

Idag måndag var det allmänlydnadskurs på klubben. Kallt, men duktiga kursare värmer i hjärtat!

Natti!

1 kommentar:

Malin sa...

Äsch, du har ju ialf. 4 kg försprång. :) :)