torsdag 31 december 2009

2009 - vilket år!

Ja, vilket år det har varit! Det har gått fort, fort, fort, fortare. Mycket har vi hunnit med, både bra och tråkiga saker.

Hundarna tre
Vi har under året fått tillökning i flocken. Den underbara labradoren Bergsandens Sir Lancelot "Nitro" flyttade i somras in till oss. Han är en mycket enkel och glad kille.
I November fick vi beskedet att han hade Osteochondros i vänster hasled bak. Han opererades veckan efter och idag är det 1 månad efter operationen och so far so good!

- Vildas alla pinnar
Att Vilda någon gång skulle "råka" ta en pinne i agility, det trodde nog de flesta inte var en omöjlighet. Men att hon skulle göra det redan den 3 maj på årets femte tävling, var det nog ingen som trodde. Inte heller att vi skulle vinna klassen!!! Vilda fortsatte sen att pinna på:) och lyckade få ihop 5 pinnar under året. Det ledde till uppflyttning till klass 2 i Agility. Jag är riktigt imponerad och stolt över min stora nakna agilityråtta!

- Den glade pensionären
Orkanen lufsar på. Är en glad pensionär som njuter av att vara husses kelgris. Han har under året skrämt oss flera gånger, då vi trott att det varit dags att kasta in handduken, men hittills har han repat sig!

Dårhuset
Som vanligt så tycker jag inte att vi har hunnit med så mycket med huset, men kolla in årets lista!!!
• Fasaden totalrenoverad hus och garage
• Köket totalrenoverat
• Byggt trädäck med badtunna
• Källaren totalrenoverad inkl grävt ut och gjutit nytt golv (nästan klart:)
• Ny vattenledning dragen till garaget
• Nya markiser på huset

Husses fyrhjuliga hobby
Har också fått tillökning under året. I våras flyttade Dubbenhyttstransportern in på gården. Den fick följa med till BUGRUN i juni och var en bra arbetshäst under sommaren. Sen kastade den in handuken och står sen dess på gården. Husse smider säkert planer på hur den kan väckas till liv igen!

Nu ser vi fram emot 2010 med 365 nya dagar att fyll med det vi älskar!

Gott Nytt år på er alla!

Inga kommentarer: