måndag 4 april 2011

Godkänd besiktning!



Dagen började med rutinbesök på MVC. Jag och magen klarade även denna gång kontrollbesiktningen! Blodtryck, urinprov, magmått samt babys hjärtljud var tipp topp! Pälslös har precis som jag trodde vänt på sig och ligger med huvudet ner. Det gör att det sparkas mer upp mot mins revben och den känns lite trångt. Hur trångt ska det då kännas om 9 veckor??? Vi fick en ny barnmorska idag och hon var supertrevlig! Nästa besiktning är den 20 april.

Renovering
I söndags målade vi tre väggar i barnrummet samt bakom elementen i vardagsrummet. Skönt att börja med lite finish! Inte bara göra sånt som tar en evig tid och som aldrig kommet att synas... Husse har bokat in målarna för tapetsering nästa vecka!!! Samt sökt kontakt med killen som ska slipa och olja golvet. Mycket är kvar, men det närmar sig ändå!

Igår, måndag, kom svärföräldrarna med vars en pensel i högsta hugg och målade alla stuckaturer för första gången. Husse och jag fortsate klä trappan med pärlspont och spacklade lite småskavanker i barnrummet samt slipade och målade bakom två element i matsalen.




Nu blir det "inspelade" En unge i minuten och sen korgen!

1 kommentar:

Jessica sa...

Tjusigt värre!! Så himla snygg er trappa! O labben me.. ;-)
Kram på er!
Jessica /Bergandenskennel