fredag 3 december 2010

20 lottnummer från en västindienkryssning...

... skrapade just vår julkalender från Bingolotto. Finner att vi är 20 nummer från en västindienkryssning... Lite surt...

Har idag köpt mitt livs första mjukisbyxor. Dessa i herrstorlek XL! De kommer att bli toppenbra utanpå underställ och under regnbyxorna på hundträningen framöver!

Nu blir det lite renovering och sen Idol sedd från sängen. Så vi får se hur länge jag är vaken...

Renoveringen är på G! Alla möbler som ska sparas är uppburna på ovanvåningen, alla möbler som ska kastas åker iväg till återvinningen i morgon. Skyddspappen till golven är inköpt, ca 90 m2 till 70 m2 rum. Så i morgon åker nog listerna, det damsugs och tejpas skyddspappen på plats och taket åker ner!!! Detta innebär att vårt hus på ca 180 m2 kommer nu att omvandlas till en 1:a.... Men det är ju bara för ett par månaders tid...

I morgon börjar dagen med en decemberpromenad i Vedby med hundklubben som avslutas med grillning. Därefter ska vi hjälpa goda vänner att flytta och ev hinner jag med agilityträning på eftermiddagen. Söndag och måndag är det agilitykurs med den lille svarte för Annica Aller som gäller!

FRYSBOX KÖPS!!!
Någon som vill sälja en frysbox? Vi behöver en frys till alla Nitros fåglar, klvar, kaniner osv. Hör av sig om du vill sälja!

Nu ska jag hjälpa husse att laga mat!

Inga kommentarer: