onsdag 14 januari 2009

Kök och lite träning

Oj, det  var ett tag sen det bloggades här ser jag... Är det någon som vet var tiden tar vägen, så säg till, för det är något som jag ofta undrar över:)

I lördags den 10 januari rev vi ut vårt gamla kök. Det var jätte gult och platsbyggt med varierande skåpsbredder och fasta fack i lådorna... Vi hade ca 50 cm arbetsyta totalt... Vasken var nog vit när den installerades... Se själv på bilderna nedan.


Ut åkte köket, taket, väggar, golv, bjälkar, kälargolv och så 4 m3 sand från utgrävlingen av källaren... STORT TACK till väldens bästa lillebror som hjälpte oss i dagarna två. Utan dig, så skulle vi fortfarande gräva sand ur källaren...


Idag rev Husse en tegelvägg som stod mellan källarrummen. Det var så dammigt att det inte gick att ta bilder... På fredag ska all tegel ut och åka till återvinningen på lördag!

När husse rev väggen var jag och Vilda på agilitykursBialitt. Skönt att ha kurs inne! Vi körde mycket fram, slalom och kontaktfält. Lite bakom och framförbyten. Vilda var på G och det gick bra, till och med vår högerslalom!!!

2 kommentarer:

Livet i Fastarp sa...

Vad roligt att få se bilderna på "köket" efter vårt telefonsamtal. Lycka till med ert projekt. :) Vi ses och hörs!

Anonym sa...

WOW här händer det grejor! Ni e så duktiga så! Kram Sara