tisdag 24 maj 2011

Viktuppgång

Gillfest med mångas små barn!

Första bilträffen avklarad!

Liten kille!


4 vuxna och 2 babysar påväg till bilträff!
Tur det finns stora bilar!

Världens stoltaste morbror har handlat...

Hela familjen övervakar amningen!

Ja inte jag, utan lillkillen! Igår var vi på vägning och mätning på BVC. Han hade gått upp 100 gram sen i torsdags och har nu passerat sin födelsevikt! Han följer sin kurva och allt är som det ska. Vi behöver inte väcka honom på natten för att mata var tredje timme, utan kan nu låta honom själv bestämma när han vill ha mat. Skönt tycker vi alla tre!

Pappa Mats jobbar denna veckan, men sen ska han ha semester i stort sett hela sommaren. Skönt att få vara hemma hela familjen!

Renovering
Ja, den fick pausas då lillkillen kom till världen. Men nu är det full fart igen. Nu får jag med jobba igen! Det är såååå skönt att få göra saker.

Fönsterkarmarna är målade första gången och de tre dörrkarmarna lika så. Tanken är att de ska målas andra och sista gången ikväll.

Jag ska skura golvet i barnrummet under dagen. Vi maskerade inte det, för vi skulle lägga nytt golv, men tröskeln är så låg att vi inte får in ett nytt golv, så det får bli en stor matta på befintligt klinkergolv.

Det är inte så mycket kvar att göra, men en del innan inflyttning:
- Måla vagnstycke på trappan
- Tillverka och måla lodräta "steg" i trappan
- Lägg golv i kojan under trappan
- Måla och montera element
- Tillverka och måla fem fönsterbrädor
- Måla två dörrar
- Montera alla elkontakter och strömbrytare

Nu kallar tvätten!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så fin han är Mia! En riktig liten goding

essa sa...

Ser ut som ni har det bra!:-) Skönt att bebben sköter sig..! Har är det med mycket bebis nu både med och utan päls.. valparna växer och mår bra och Isac har ju aldrig gjort något annat och han håller stilen..7 månader, 75 lång och 11 kg tung..! Stackars min lilla rygg... Ikväll har vi avslutning på apporteringen..
Ha det fint!
Kram Jessica/Bergandenskennel